РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ

За всякакви въпроси, консултации за извършваните от нас строително-ремонтни дейности, ремонт на покриви, изграждането на нови покривни конструкции, надстройката на помещения, хидроизолацията на покриви и други, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС! Реализираме както планови, така и спешни ремонти при преференциални условия за нови клиенти!

НАШИТЕ КООРДИНАТИ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

За нас

    Бригада „Покриви Малинови“ е основана преди повече от двадесет и пет години. Основната ни дейност е ремонтът и строителството на всички видове покриви на къщи, кооперации и промишлени сгради, груб строеж, шпакловки, боядисване и асфалтиране на малки и големи площи. Имаме търговски взаимоотношения с най-големите производители, вносители и търговци на строителни материали в страната и работим само с утвърдени марки.

     Специализирайки в работата, свързана със строителството и ремонта на покриви, усъвършенствахме и услуги, свързани с направа на качествена хидро- и топлоизолация на покриви. Вече петнадесета година поставянето и подмяната на изолации е част от основните ни дейности.

Служителите ни

Екипът ни включва 15 човека, които се ангажират според сложността и обема на работа по всеки ремонт. Броят на хората, които ще се включат, не се отразява на крайната цена на ремонта. В зависимост от вида на ремонта, от който се нуждае покрива Ви или домът Ви, при Вас ще дойде точният екип, който ще се справи най-добре.

Ние уважаваме развитието на технологиите и строителството и се стараем винаги да използваме най-новите и доказано ефективни техники и материали, които се появяват на българския пазар. Обучаваме се, консултираме се с търговските представители и черпим опит от колеги, които се занимават със строителство и ремонт на покриви и домове в чужбина.

Клиентите

Иванов, Костенец,
Благодаря Ви за коректното отношение и професионално свършената работа. Желая ви успех за напред!

Дончев, София,
Наехме фирмата за хидроизолация на покрива на нашия блок. Останахме с отлични впечатления. Работата беше свършена много бързо и професионално!

Ангелова, Кюстендил,
Тази година най-вероятно много хора са имали проблеми с течовете от покрива. Аз вече нямам благодарение на вас. Благодаря ви!

 
 
 

Груб строеж

КАЧЕСТВО ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ

Ние сме известни с качеството на нашите ремонти!

Бояджийски услуги

КАЧЕСТВО ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ

Ние сме известни с качеството на нашите ремонти!

Шпакловане

КАЧЕСТВО ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ

Ние сме известни с качеството на нашите ремонти!

Асфалтиране

КАЧЕСТВО ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ

Ние сме известни с качеството на нашите ремонти!

НАШИТЕ ОСНОВНИ УСЛУГИ НА ХИТ ЦЕНИ ЗА 2019 ГОДИНА

РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА ТЕЛ: 0896 25 28 27 ; 0893 972 490 ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.